Збірні словенські будинки Marles в Україні «під ключ» від виробника

Автор: | Август 7, 2019

Багато людей мріють про власний заміський будинок. Це повинна бути не просто невелика дача за містом, куди можна виїхати на кілька тижнів у теплу пору року. Йдеться про повноцінний котедж з усіма зручностями, придатний для життя цілий рік.

Замовити будинок або самостійно побудувати?

У більшості випадків самостійне будівництво будинку — це більш складний і витратний процес, у порівнянні з купівлею будинку «під ключ». При цьому завжди присутні ризики розчаруватися у результаті і не стати власником будинку своєї мрії. До того ж на зведення котеджу може знадобитися набагато більша сума, ніж було заплановано спочатку.

Хочете позбавити себе від маси труднощів і зайвих переплат? На щастя, сьогодні є вибір! Зверніть увагу на збірні будинки від виробника, компанії Marles в Україні.

Сучасні технології будівництва дозволяють виготовити і зібрати котедж за лічені місяці. Скориставшись послугою збірний будинок «під ключ», ви отримуєте 100% готовий для комфортного і безтурботного життя сучасний будинок, який відповідає вимогам безпеки.

Приємний бонус таких будівель — доступна ціна. Будинки Marles відрізняються низькою вартістю, але ніяк не низькою якістю.

Компанія Marles добре відомо у Європі і за її межами. Виробник працює у сфері виробництва і зведення швидкомонтованих енергозберігаючих котеджів більше 50 років і знає, чим здивувати клієнтів. За роки роботи на ринку вже були побудовані більше 27 тис. приватних котеджів і масу будівель громадського призначення.

Збірні будинки і котеджі Marles — максимальний комфорт і краса вашого будинку

Збірні каркасні будинки від www.jelovica.ua — це поєднання вишуканого стилю, ефектності, найвищої якості. На виробничих підприємствах, розташованих у країнах Європи, виготовляються основні конструктивні елементи будівлі — стіни з вбудованими вікнами, дверима, інженерні комунікації і т.д.

У процесі виробництва виробник використовує безпечні, екологічні матеріали і комплектуючі, які мають сертифікати якості та відповідності.

Найкраще підтвердження якості котеджів Marles — офіційна гарантія виробника на кожну споруду терміном на 30 років.

Якщо ви хочете купити сучасний будинок, який буде максимально відповідати вашим вимогам, звертайтеся до компанії Єловиця. Ми є офіційним представником компанії Marles в Україні і пропонуємо послугу споруди збірних котеджів словенського виробника «під ключ». Наші фахівці готові запропонувати кращі проекти заміських будинків збірного типу на будь-який бюджет і виконати необхідні роботи максимально якісно і швидко.

Переваги збірних будинків

Для тих, кого цікавлять саме якісні проекти, виробник пропонує інноваційні рішення у вигляді каркасних збірних будинків. Сучасна споруда точно здивує вас своїми перевагами:

• Екологічність. У процесі виробництва використовуються безпечні для здоров’я людини і навколишнього середовища матеріали.
  • Енергоефективність. Будинки Marles можуть використовуватися для проживання не тільки в теплу, але і у холодну пору року. Такі споруди швидко нагріваються і повільно охолоджуються, що дозволяє власнику економити на опаленні взимку і системі кондиціонування влітку.
  • Гарантія якості. Надається від виробника терміном на 30 років на котеджі, виконані з будь-якого проекту.
  • Швидкий монтаж. Від моменту узгодження проекту будинку до здачі котеджу в готовому вигляді клієнту проходить не більше 4-6 місяців.
  • Можливість продумати свій індивідуальний проект і дизайн оформлення інтер’єру. У каталозі на сайті виробника представлені типові проекти збірних котеджів. Ви можете вибрати один з варіантів або замовити розробку власного проекту.
  • Доступна ціна. Ключовий фактор для багатьох покупців. Споруда будинку збірного типу обходиться у рази дешевше, ніж зведення аналогічного за площею котеджу, наприклад, з цегли.

Не пропустіть можливість стати власником розкішного і сучасного заміського будинку. Всього кілька місяців і будинок буде зроблений «під ключ». Ви отримаєте сучасне комфортне житло за доступною ціною — будинок, який прослужить не одному поколінню вашої родини!